Cerc Pastoral la Parohia Cuza Vodă din Protopopiatul Călărași

În ziua de 08 octombrie 2015, sub coordonarea Preacucernicului Părinte Ilie Ramon-Eugen, Protopop de Călărași, la Parohia Cuza Vodă cu hramul „Sfântul Ioan Botezătorul” din Protopopiatul Călărași, s-a întrunit cercul pastoral numărul 3 format din preoții parohiilor Călărașii Vechi, Ceacu, Cuza Vodă, Floroaica, Dragalina, Drajna, Radu Negru, Ștefan Vodă și Vâlcelele. În cadrul acestui cerc pastoral s-a oficiat Sfânta Liturghie a Sfântului Ioan Gură de Aur și Taina Sfântului Maslu.

Referent a fost preacucernicul părinte Marian Mihail de la parohia Drajna, susţinând referatul cu tema „Sfântul Ioan Gură de Aur și parohia azi”.

În încheiere, Preacucernicul Părinte Ilie Ramon-Eugen, Protopop de Călărași, a ținut un cuvânt de învățătură prin care a punctat importanța Tainei Sfântului Maslu în viața creștinului contemporan, apoi a mulțumit preacucernicilor preoți din cadrul acestui cerc pastoral pentru participarea la această comuniune Euharistică.

A consemnat preot Dinu Vasile Viorel, Secretar al Protopopiatului Călărași.

[https://protoieriacalarasi.ro/files/images//2015/10/DSCN5399.jpg"] [https://protoieriacalarasi.ro/files/images//2015/10/DSCN5406.jpg"] [https://protoieriacalarasi.ro/files/images//2015/10/DSCN5423.jpg"] [https://protoieriacalarasi.ro/files/images//2015/10/DSCN5428.jpg"] [https://protoieriacalarasi.ro/files/images//2015/10/DSCN5431.jpg"]
Se încarcă
Se încarcă
0%
încărcat
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...